Regnskabsår og Modkontoer

Først indtaster du året for dit regnskab. Du angive hvilke modkontoer du vil bruge i din bogføring. Modkontoer er eksemplevis din bankkonto eller kasse. Det vil sige at din modkonto er der hvor du tager penge fra til at betale dine udgifter. Mest vigigt er selvføleligt at du også modtager betaling og indsætter penge på disse modkontoer.

Modkontoer kan udvides til tre modkontoer uden problemmer.


billede af modkonto

Der er to forskellige regnsakbsprogrammer. Det ene har flere funktioner end det andet. Version Virksomhed har flerst funktioner, hvor versionen iværksætter kun har de vigtigste funktioner, og er derfor også nemmer at gå til.


Kontoplan i regnskabsprogrammet

Kontoplanen indeholder alle kontoer som du bogføre på. Det kunne være din indtægter fra varesalg med moms. Alle disse salg bogføres på denne konto og dens modkonto kunne være din bankkonto. Kontoer er enten en indtægts eller udgifts konto og deffineres herefter. Desuden skal der udfyldes om der er indgående eller udgående moms på kontoen. Der findes også kontoer hvor der slet ingen moms er på. Hvis du er i tvivle omkring hvilke kontoer du skal have kontakt din revisor!

kontoplan for iværksætter

Bestil dit regnskab

Du kan betale for dit nye regnskabs program over PayPal med div. kreditkort.

Du har også mulighed for bankoverførelse. Hvis du vælger denne mulighed skal du overføre 299,- kr. nu 175 kr. excl. moms 218,75 kr. til vores konto i Danske Bank 9452-0002965348 så vil vi sende en version når pengene er modtaget. Husk at sende en mail til os med navn, E-Mail og evt. adresse.

HANDELSBETINGELSER

§1 - Munkø Software kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af Munkø Software's programmer.

§2 - Munkø Software er ejere af koderne i programmerne, med mindre andet aftalt. Alt data er beskyttet af data lovgivningen.

§3 - Der er ingen fortrydelsesret ved digitalt handel. (*se note 1)

Vi tilstræber at alle vores kunder skal være 100% tilfreds med vores service. Dog må man indse at ikke alle har samme forventning til service iforhold til prisen man betaler. Derfor bør du overveje dette når du køber et program fra Munkø Software. Vi kan ikke yde den samme service som de meget store virksomheder.


Den daglige bogføring i regnskabsprogrammet

Den daglige bogføring af regninger og faktura foregår i den måneds tab du befinder dig i. Dit bilag bliver tildelt et bilagsnummer som du notere på dokumentet. Du skal angive dato, bogføringskonto, beløb og modkonto. Arket opdatere automatisk dine kontoer og du kan afstemme din bank lige efter indtastning.

Ved opstart af det første regnskab indtastes start saldoen på dine modkontoer!

Daglig bogføring

Overblik og fuld kontrol

Du har på forsiden et overblik over din virksomheds økonomiske sitiuation. Du får fra dag 1 fuld styr på din indtjening og din moms. Desuden kan du se dine omkostninger splittet op på dine kontoer. Denne information er rigtig god til at finde områder af din virksomhed hvor der bliver brugt for mange penge.

Forsiden af regnskabet

Faktura modul

Nu med et fakturamodul. Den er ligesom de andre sider programmeret i Excel kode, så den også virker på open office. Det har dog endnu ikke været muligt, at lave en automatisk tæller på fakturen.

faktura

Noter

Note 1 - Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke kan betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik kunden modtager produktet via E-mail.Desuden sælges Munkø Software's produkter ikke til privat personer, men kun til virksomheder. Der er ingen fortrydelsesret når det er erhvervs køb eller køb foretaget af virksomheder.

© copyright 2023 | all rights reserved | CVR 28443935 Google+

facebook logo