PROFESSIONELT EXCEL REGNSKAB

Danmarks billigste og enkelteste Excel Regnskabsprogram - Kun 399,- kr. 175 kr.!

KØB DIT EXCEL REGNSKAB IDAG

Du kan købe dit Excel Regnskab via Bank overførelse eller Kreditkort! Se hvordan:

bank overførsel billede

kreditkort

Bank overførelse af 399,- kr. + moms i alt 498,75 kr. Nu 175 kr. + moms 218,75 kr. Bank: Den Danske Bank Reg. Nr. 9452 Konto Nr. 0002965348 Husk at angive din E-Mail adresse i kommentar feltet!


Du kan betale via PayPal linket og du vil efter vi har modtaget din indbetaling få tilsendt dit program pr. mail.

Bogføring i Excel Regnskab

Excel Regnskab er et regnskab der er markedets nemmeste regnskabsprogram. Ikke nok med det men det er super billigt. Regnskabsprogrammet virker i Microsoft Excel, Open Ofice og på MAC. Bogføring har aldrig været nemmere end med Excel Regnskab. Du har et ark hvor du taster dine bilag ind så klare regnskabet resten. Du kan hele tiden se hvor mange penge der er tilbage på dine kontor.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

Bøgføring

Kontoplan i Excel Regnskab

I regnskabsprogrammet kan du let og enkelt selv rette din kontoplan så den passer til din virksomhed. Prøv selv og se hvor let det er i vores online instruktionsvideoer. Munkø's computerservice har allerede opsat en kontoplan der dækker de fleste små virksomheders behov.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

kontoplan

Kontoudskrift i Excel Regnskab

Mange revisorer vil gerne have kontoudskrifter så de kan se hvilke bilag der er bogført på hvilke kontoer. Excel Regnskab tager højde for dette og giver dig mulighed for at selv definere hvilke data du vil have udskrevet. Regnskabsprogrammet kan også udskrive bilag for bestemte regnskabsmåneder.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

konto udskrift

Momsregnskab i Excel Regnskab

Momsregnskabet er der lagt stor vægt på i Excel Regnskab. Vi har lavet mulighed for at du kan aflæse hvilke beløb virksomheden skal betale selv om du kvartalvis eller ½ årligt afregning. Når du betaler din moms til SKAT skal du bare bogføre det i dit regnskab under moms uligningskontoen så stemmer regnskabet også under Aktiver og Passiver.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

moms regnskab

Afskrivning af anlægsaktiver i Excel Regnskab

I virksomheden findes der købte anlægsaktiver der ikke kan straks afskrives og derfor skal disse behandles anderledes. Indkøb på over 12.300 kr. + moms kan ikke straks afskrives og skal derfor oprettes på Excel Regnskabets dertil indrettet side. På denne side indsættes navnet på aktivet og værdien. Desuden angives dette års afskrivning i procent. Hvis aktivet er købt i dette regnskabsår skal der sættes et kryds efter navnet og købets bilag skal bogføres i regnskabet under konto 9002.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

afskrivning

Årsregnskab i Excel Regnskab

Excel regnskabet laver et professionelt regnskab ud fra dine indtastede bilag og start oplysninger. Udover regnskabet laver Excel Regnskab også aktiv/passiv delen af dit regnskab. Se et eksempel på et regnskab klik på billedet.

Se videoen og lær mere omkring dette unikke regnskabsprodukt.

regnskabs udskrifter

HANDELSBETINGELSER

§1 - Munkø Software kan på ingen måde gøres ansvarlig for tab eller fejl ved brug af Munkø Software's programmer.

§2 - Munkø Software er ejere af koderne i programmerne, med mindre andet aftalt. Alt data er beskyttet af data lovgivningen.

§3 - Der er ingen fortrydelsesret ved digitalt handel. (*se note 1)

Vi tilstræber at alle vores kunder skal være 100% tilfreds med vores service. Dog må man indse at ikke alle har samme forventning til service iforhold til prisen man betaler. Derfor bør du overveje dette når du køber et program fra Munkø Software. Vi kan ikke yde den samme service som de meget store virksomheder.

Noter

Note 1 - Da retten til at downloade og registrere et produkt ikke kan betegnes som en vare, er der er tale om en immateriel rettighed, der sidestilles med en tjenesteydelse. Således bortfalder fortrydelsesretten i det øjeblik kunden modtager produktet via E-mail.Desuden sælges Munkø Software's produkter ikke til privat personer, men kun til virksomheder. Der er ingen fortrydelsesret når det er erhvervs køb eller køb foretaget af virksomheder.

© copyright 2023 | all rights reserved | CVR 28443935 Google+

facebook logo